Antep Usulü Fındık Lahmacun
İçindekiler :

Hamur Malzemeleri:
Buğday unu, su, tuz, maya.

Lahmacun Malzemeleri:
Dana eti, sarımsak, yeşil biber, kırmızı biber, domates, maydanoz, tuz, baharat.

Ambalaj :

 16,5cm 
Kutu: 4 Adet x 75 g = 300 g

Yöresel Lezzetler
Hazırlama Önerisi

Ön pişirilmiş üründür, sadece ısıtılır.
1) TAVA: Isıtılmış tavaya lahmacun koyulur, kısık ateşte hareket ettirilerek çıtır olana kadar pişirilir.
2) FIRIN: Fırın, tepsisiyle beraber 200-220°C ye kadar ısıtılır. Lahmacun çözünmeden tepsiye koyulur,
3-5 dakika pişirilir.

Besin Değerleri


Bizi takip edin

Hızlı İletişim

Adres: 5. Organize Sanayi Bölgesi, 83509 Nolu Cad. No: 8
27620, Şehitkamil / Gaziantep


Copyright | SANPA UĞUR 2020