Antep Fıstıklı Tatlı Katmer
İçindekiler :

Un, su, tuz, süt, irmik, şeker, %15 Antep Fıstığı, bitkisel yağ.

Ambalaj :

Kutu: 4 Adet x 100 g = 400 g

Kutu: 2 Adet x 150 g = 300 g

  • KATMER 100 AMBALAJ

  • KATMER 150 AMBALAJ

    Antep Fıstıklı Katmer
    Hazırlama Önerisi

    1)TAVA: Antep fıstıklı katmerin buzları çözündükten sonra iki tarafı tavada kızartılır. Çekilmiş fıstık ve dondurma ile servis edilir.

    2)FIRIN: Fırın, tepsisi ile beraber 180 – 200 dereceye ısıtılır. Fırın tepsisi yağlanır, katmerler tepsiye dizilir, üzerine bolca tereyağ sürülür. 15-20 dakika kızarıncaya kadar pişirilir.

    Piştikten sonra üzerine çekilmiş fıstık ve dondurma ile servis edilir.

    Besin Değerleri


    Bizi takip edin

    Hızlı İletişim

    Adres: 5. Organize Sanayi Bölgesi, 83509 Nolu Cad. No: 8
    27620, Şehitkamil / Gaziantep


    Copyright | SANPA UĞUR 2020