Baklavalık Katmer
İçindekiler :

Un, su, tuz, süt, irmik, şeker, %15 Antep Fıstığı, bitkisel yağ.

Ambalaj :

Kutu: 2 Adet x 125 g = 250 g

Baklavalık Katmer
Hazırlama Önerisi

1)TAVA: Antep fıstıklı katmerin buzları çözündükten sonra iki tarafı tavada kızartılır. Çekilmiş fıstık ve dondurma ile servis edilir.

2)FIRIN: Fırın, tepsisi ile beraber 180 – 200 dereceye ısıtılır. Fırın tepsisi yağlanır, katmerler tepsiye dizilir, üzerine bolca tereyağ sürülür. 15-20 dakika kızarıncaya kadar pişirilir.

Piştikten sonra üzerine çekilmiş fıstık ve dondurma ile servis edilir.

Besin Değerleri


Bizi takip edin

Hızlı İletişim

Adres: 5. Organize Sanayi Bölgesi, 83509 Nolu Cad. No: 8
27620, Şehitkamil / Gaziantep


Copyright | SANPA UĞUR 2020