Cevizli Tatlı Katmer
İçindekiler :

Un, su, tuz, süt, irmik, şeker, %15 ceviz, bitkisel yağ.

Ambalaj :

Kutu: 4 Adet x 100 g = 400 g

Yöresel Lezzetler
Hazırlama Önerisi

1)TAVA: Cevizli katmerin buzları çözündükten sonra iki tarafı tavada kızartılır. Dondurma ve çikolata sosu ile servis edilir.

2)FIRIN: Fırın, tepsisi ile beraber 180 – 200 dereceye ısıtılır. Fırın tepsisi yağlanır, katmerler tepsiye dizilir, üzerine bolca tereyağ sürülür. 15-20 dakika kızarıncaya kadar pişirilir.

Dondurma ve çikolata sosu ile servis edilir.

Besin Değerleri


Bizi takip edin

Hızlı İletişim

Adres: 5. Organize Sanayi Bölgesi, 83509 Nolu Cad. No: 8
27620, Şehitkamil / Gaziantep


Copyright | SANPA UĞUR 2020